tisdag 5 mars 2013

Tematrio - Bokrean

I Lyrans Tematrio efterfrågas följande denna vecka:

Berätta om tre böcker ni fyndade på årets bokrea!

Jag hittade bara två böcker på årets bokrea (hos Adlibris), ännu, men desto fler (53st) på Myrornas bokrea (och det räknas väl lite också..).

1) Barkhes döttrar av Bodil Mårtensson har jag varit sugen på ett tag efter en bra recension (minns inte vart jag såg den) och en härlig framsida. Köpte för 25 kr på Adlibris bokrea.

2) Hungerspelen-trilogin av Suzanne Collins. Har redan läst alla tre böckerna men älskade dem så himla mycket så jag kände att dessa vill jag ha i min bokhylla för en ev omläsning i framtiden eller åtminstone kunna låna ut till andra som har missat att läsa dem. Köpte på Adlibris för 79 kr.

3) Det står mellan Historikern av Elizabeth Kostova och Arn-trilogin av Jan Guillou som jag köpte på Myrorna för 10 kr styck. Historikern har jag läst och älskar! Den köpte jag av samma skäl som Hungerspelen-trilogin. Arn-böckerna har jag inte läst än så de blev jag väldigt glad över att hitta. Att dessutom betala 10 kr per pocket, i väldigt fint skick, fick mig att bubbla av lycka!

 
 

10 kommentarer:

Maria sa...

Mycket godis bland titlarna du fotograferat. Nattvakten av Sarah Waters gillade jag verkligen. Dans med döden tycker jag är Deavers bästa. Och Fallen av Joyce Carol Oates är verkligen bra.

Liz sa...

Maria - Åh vad kul att höra! Då har jag mycket härlig läsning framför mig med andra ord :)

C.R.M. Nilsson sa...

Jag klickade också hem Hungerspelen hos Adlibris :)

Jag håller med Maria om Nattvakten - gillade den verkligen. Tyckte väldigt mycket om Främlingen i huset också. Och jag håller på med Tidsresenärens hustru just nu och gillar den hittills.

Mycket spännande böcker du hade fått tag på :)

Lena sa...

Alla som du nämner har jag i min bokhylla. Hungerspelstrilogin och Barkhes döttrar har jag ämmu inte läst. Massor med godsaker på bilden!!

Anonym sa...

Åhh varför har vi inget myrorna här,,det var många bra böcker där
Mia

Reiyu sa...

Många bra fynd för att vara från Myrorna tycker jag :) väldigt sällan jag tycker att jag hittar något bra där..

[Anna] sa...

Hungerspelen är så bra, i alla fall fall första delen resten har jag inte läst än.

Monika sa...

Den där tegelstenen Hungerspelentrilogin köpte jag förra året. Men har jag läst den?

Liz sa...

Monika - Jag har redan läst Hungerspelen-trilogin, men jag kommer antagligen att läsa om den. Den är fantastisk så du måste ta tag i den :)

Boklysten sa...

Har Historikern i bokhyllan men har inte kommit mig för att läsa den.