torsdag 15 april 2010

Hårdaste mannen i showbiz av Ron Jeremy


Handling
Heta kvinnor, Hollywood och igelkottens väg till framgång!

Den största porrstjärnan genom tiderna är utan tvekan Ron Jeremy. Han är inte bara en porrskådespelare, han är en institution för hela den pornografiska världen. Han är en världskändis lika berömd för sin livsstil som för sin "skådespelartalang".

Ron Jeremy slog igenom som porraktör under 70-talet och blev snabbt ett etablerat namn inom branschen. I "Hårdaste mannen i showbiz" berättar han ärligt och öppet om skådespelardrömmarna som fick ge vika för ett liv inom porrindustrin. Men också om hur han hamnade i Guinness rekordbok och om hans längtan att bli erkänd som skådespelare. Det här är den oförglömliga berättelsen om Ron Jeremys väg till framgång i Hollywood och hur han blev en kultfigur och en legend inom sitt yrke.

Mina tankar
Jag trodde att den här boken skulle vara betydligt bättre än den var, så lite besviken är jag allt. Jag har läst Jenna Jamesons och Traci Lords biografier och de är mycket mer intressant läsning än Rons. Jag vet inte om det beror på att jag redan från början finner honom motbjudande eller om det beror på något annat. Han har sannerligen levt ett händelserikt liv men boken fångar mig ändå inte. Det enda bra är att han visar fram en mer sympatisk sida än den man själv satt ihop av det lilla man sett tidigare av honom.

Betyg
Inga kommentarer: