söndag 11 november 2012

10 fakta om mig själv

Här kommer första inlägget i min Topp 10-utmaning.

1. Förutom böcker är min stora passion smink. Jag älskar hur smink kan förändra och förvandla. Jag har inte bara en bokblogg utan även en sminkblogg ;)

2. Jag har lätt för att börja gråta av både böcker och filmer.

3. Jag älskar katter och hade två stycken förut, Hampus och Pontus. De var som mina barn och vi gjorde nästan allt tillsammans.

4. Jag har alltid varit svag för killar med piercingar, tatueringar och långt hår. Inte konstigt då att min kille Simon hade både svart, långt hår (som sedan blev dreads) och 4 piercingar i ansiktet (1 vid näsroten, 2 i läppen och 1 i tungan) och 2 på kroppen när vi träffades. Nu har han klippt sig och tagit ur 3 av piercingarna i ansiktet, men istället har han skaffat en scarification ;)

5. Jag tycker inte om att vara arg eller ledsen, och undviker oftast konflikter. Försöker att se positivt på det mesta, och låter ev ilska rinna av mig väldigt fort.

6. Jag har en tatuering som tog 2 timmar att göra.

7. Jag kan inte sjunga men önskar verkligen att jag kunde.

8. När jag gick i högstadiet skrev jag mängder med noveller och en publicerades i skoltidningen som en följetong.

9. Jag lider av klaustrofobi och har gått i terapi för det. Kan klara av att åka i vissa hissar om jag inte är ensam, men oftast får jag panikångest av det. Innan terapin kunde jag få panikattacker om pendeltåget stannade mellan två hållplatser...

10. Jag blir åksjuk av nästan alla åkattraktioner på Gröna Lund...1 kommentar:

Louise sa...

Jag skulle också vilja sjunga, tänk vad roligt det vore! Ibland kan jag dock glömma bort den detaljen att jag låter som en kråka och sjunga ändå, oftast är jag emellertid ensam då vilket omgivningen säkerligen tackar mig för ;)