måndag 21 oktober 2013

Adlibris Mondo

Jag har fått en månad gratis med Adlibris Mondo - ljudböcker online. Detta har verkligen fått antal lästa (lyssnade) böcker att öka markant i oktober. Jag tror inte att jag kommer fortsätta att betala för detta abonnemang då jag föredrar vanliga böcker men det har varit en kul upplevelse. 
Man kan ju lyssna på böcker när man handlar mat, lagar mat, går, shoppar, åker tåg/buss, gör monotona uppgifter på jobbet som inte kräver någon hög tankeverksamhet (händer inte så ofta...), städar, duschar etc. Väldigt bra måste jag säga. 
Lyssnar just nu på Equinox av Michael White. En deckare med inslag av Da Vinci-koden. 

I övrigt har jag en stor hög med böcker från biblioteket hemma. Borde inte låna fler böcker därifrån eftersom jag har så många bra, olästa böcker hemma, men jag har inte riktigt kunnat låta bli. Just nu läser jag Fraktur av Karin Slaughter. En grym deckare med högt tempo.2 kommentarer:

Louise sa...

Det här har jag varit himla sugen på att skaffa. Om man nu trivs med ljudböcker, tycker du att det är en prisvärd tjänst? :)

Liz sa...

Louise - Ja det tycker jag, men de är i uppstartsfasen så det finns inte alls 3000 ljudböcker gratis än så länge (jag hittade ca 80 st som jag ville lyssna på).
Dessutom har de haft problem med att böcker har försvunnit från deras sida trots att man har hållit på och lyssnat på dem. Men deras kundservice är snabba och trevliga så allt har löst sig bra.