onsdag 12 december 2012

Min läsvecka

Min (obefintliga?) läsvecka:

I måndags valde jag att se filmen My week with Marilyn istället för att läsa Roseanna, och jag ångrar det inte eftersom filmen var riktigt bra! Jag trodde inte att Michelle Williams skulle kunna tolka Marilyn så fantastiskt bra som hon gjorde. Imponerande!

Igår blev det 12,5 timmars jobb vilket gjorde att jag somnade nästan direkt när jag kom hem. Ingen läsning alltså :(

Idag ska jag på fotspa - något jag vann på lotteri för en tid sedan. Eftersom jag fick en väldigt fin kamera av Simon igår (bara sådär) så måste jag lära mig hantera den inför helgens upplevelse.

Imorgon är det ju Lucia och om vi inte får en tvättid då så kommer jag nog hinna läsa en del. Fast först måste jag packa inför fredagen..

På fredag åker jag och killen till Berlin över helgen och eftersom jag inte vill släpa med en tung inbunden bok så får jag välja ut en pocket till flyget istället för Roseanna. Vi reser alltid bara med handbagage när vi gör en weekend såhär. Kanske att jag tar med mig några tidningar istället för en bok.

Hur ser er vecka ut? Hinner ni med läsningen eller tar förberedelserna inför julen över?


3 kommentarer:

[Anna] sa...

Nä är lite segt på läsfronten här oxå, det jul fixas och ska till sthlm över helgen och då lär det inte bli någon läsning alls. Sen så fick jag ett nytt spel till vårat wii så då blir det lite spelande när man har tid över :)

Tessans Bokblogg sa...

Jag hinner med läsningen...men väljer att göra andra grejer. Typ att bara sitta och kolla kass TV och käka pepparkakor är ju riktigt nice, haha. Btw, följer dig på bloglovin nu, tycker ju om din blogg iiih :D

Liz sa...

Anna - Åh det är så lätt att fastna i tvspel/dataspel :)

Tessan - Ja, det är verkligen avkopplande att bara slappa framför tv:n. Vad kul att du följer mig på bloglovin :D Tack! Jag följer dig också :)