måndag 5 november 2012

Månadsrapport - Oktober


Läst i Oktober 2012

1. Nicholas Sparks - The Notebook
2. Nicholas Sparks - A walk to remember
3. Stephen King - Gerlads lek
4. Käbi Laretei - Vart tog all denna kärlek vägen?
5. Linnea Willén - Barfota änglar
6. Catharina Ingelman-Sundberg - Tempelbranden

Totalt antal lästa böcker: 6 st

Lästa på svenska: 4 st
Lästa på engelska: 2 st

Utmaning Boktolvan: 2 st
Utmaning Alfabetet: 2 st
Utmaning Engelska böcker: 2 st

Bästa boken var: The Notebook. Jag älskar filmen och boken gjorde mig verkligen inte besviken. Det var min första bok av Nicholas Sparks och jag är sugen på att läsa fler av honom.

Sämsta boken var: Barfota änglar. Jag gillade den inte alls, och hade den inte varit så tunn så hade jag kanske inte läst ut den. 

Sammanfattning av månaden: Det här var en av de bästa läsmånaderna hittills! Jag läser alltid mest under hösten och känner mig peppad att klara mina läsutmaningar för 2012 och sätta upp nya, svårare läsmål för 2013.

Planerar att läsa i November: Jag ska fokusera på att läsa alla böckerna som ligger på mitt nattduksbord och även de som jag lånade hem från biblioteket.

3 kommentarer:

[Anna] sa...

Åh tack för lite tips :) och tack för hjälpen :)

[Anna] sa...

Japp nu när jag vet hur man gör flikar men tänkte det får bli en flik med alla lästa och en med olästa annars blir det så många flikar om man bloggar många år ;) Nu är iaf de som är recenserade i bloggen inskrivna.. bara resten kvar *suck* :P

Tessans Bokblogg sa...

Har inte läst Nicholas Sparks än :( Måste verkligen göra det! Oooh, filmen the Notebook är ju så fin att man typ smälter! ;D